Luxonus Digital

LUXONUS DIGITAL

Naš tim stručnjaka pobrinut će se da vaša web stranica izgleda profesionalno!

 • Luxonus Digital

  Zatražite personalizirani plan.

  Prije početka samog projekta, ući ćemo u detaljnu analizu kako bi odabrali najbolje opcije za vaše poslovanje!

 • Luxonus Digital

  Proces izrade web stranica.

  Osiguravamo transparentan uvid u naš korak-po-korak pristup u izradi web stranica. Naš tim stručnjaka će vas voditi kroz sve faze, uključujući analizu zahtjeva, planiranje, dizajniranje, razvoj, testiranje i konačno puštanje u rad.

Pošaljite upit!

info@luxonus-digital.hr

Izrada web stranice već od 399€

Iskusni tim za izradu web stranica pruža profesionalne usluge prilagođenog dizajna i funkcionalnosti kako bi vaša web stranica bila moderna, privlačna i uspješna u postizanju vaših ciljeva

LUXONUS DIGITAL

Izrada Web Stranica

Web Programiranje

Proces stvaranja web stranica i aplikacija koristeći kombinaciju jezika, tehnologija i alata kako bi se stvorila interaktivnost, funkcionalnost i poboljšalo korisničko iskustvo na internetu.

Strategija i planiranje

Strategija i planiranje izrade web stranice uključuje temeljito definiranje ciljeva, identifikaciju ciljne publike, odabir relevantnih sadržaja i funkcionalnosti te strukturiranje navigacije kako bi se postigao uspješan i korisnički orijentiran rezultat.

UI Dizajn

Usluga UI dizajna obuhvaća kreiranje intuitivnih i atraktivnih korisničkih sučelja za web stranice i aplikacije kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo i interakcija s proizvodom.

Optimizacija

Optimizacija web stranice uključuje primjenu tehnika i strategija kako bi se poboljšala brzina učitavanja, korisničko iskustvo, performanse i konverzije, te osiguralo efikasno funkcioniranje stranice na različitim uređajima i preglednicima.

Izrada web stranica Zadar
Web stranice po vašoj želji!

Izrada Web Stranica za sve veličine ekrana!

Izrada web stranica za sve veličine ekrana uključuje stvaranje responsivnih i prilagodljivih dizajna koji omogućuju optimalno prikazivanje i funkcionalnost web stranice na različitim uređajima poput računala, tableta i mobilnih telefona.

Prilagođen dizajn web stranice

Prilagođenost dizajna web stranice je ključna jer omogućuje optimalno prikazivanje i funkcionalnost na različitim uređajima, poboljšava korisničko iskustvo i postiže veću angažiranost i zadovoljstvo posjetitelja.

Optimizacije brzine učitavanja

Optimizacija brzine učitavanja web stranice je iznimno važna zbog poboljšavanja korisničkog iskustva te potiče veću angažiranost posjetitelja i može rezultirati boljim rangiranjem na tražilicama.

Što je uključeno u izradu web stranice?

IZRADA WEB STRANICA

Izrada web stranica podrazumijeva proces stvaranja i razvoja digitalne platforme koja omogućuje prikazivanje sadržaja i interakciju s korisnicima putem interneta.

SSL CERTIFIKAT

Digitalni potpis koji omogućava sigurnu komunikaciju između web preglednika i web servera. Tehnologija za kriptografsko enkriptiranje podataka.

POLICA PRIVATNOSTI I GDPR

Obavještavamo klijente da se podaci prilikom kontakta prikupljaju te na koji način će se podaci koristiti te na stranicu objavljujemo sve detaljno bojašnjeno.

UBRZANJE RADA

Postižemo implementacijom pravilne optimizacije fotografija, minifikacijom i kompresijom resursa te upotrebljavanjem keširanja i CDN-a

INDEKSIRANJE

Proces kojim pretraživači kao što je Google analiziraju i dodaju sadržaj stranice u svoje pretraživačke rezultate, omogućujući korisnicima da je pronađu putem relevantnih pretraga.

OPTIMIZACIJA FOTOGRAFIJA

Optimizacija fotografija poboljšava kvalitetu i performanse slika kroz kompresiju, pravilno skaliranje i optimalno upravljanje formatom datoteke.

HOSTING

Hosting paket s optimalnom memorijom i performansama sa dovoljno memorije te brzinom rada zadovoljavajući veličinu web stranice.

ONSITE SEO

Označava optimiziranje web elemenata kao što su meta podaci, sadržaj te struktura same web stranice da bi se bolje rangirala na web tražilici.

ANTI SPAM

Pružamo anti spam zaštitu u slučaju zloupotrebe korištenja web stranice ili kontakt forme.

ODRŽAVANJE

Da bi stranica bila funkcionalna i u skladu sa ažuriranjima, održavamo stranicu da bude brza te ispravna za korištenje s tehničke i vizualne strane.

PODRŠKA 24/7

Svojim klijentima kao opciju dajemo i podršku za bilo koja hitna pitanja ili rješavanje izvanrednih situacija.

EMAIL RAČUNI

Kreiramo poslovne e-mail račune s domenom vaše web stranice. Npr. ime@vaša-domena.hr

Trebate naše usluge?

Kontaktirajte nas i rado ćemo vam odgovoriti na vaša pitanja!

 • Odgovaramo u kratkom roku!

eMail: info@luxonus-digital.hr
Phone: +385 91 5411 541

  ×