DOBRODOŠLI NA LUXONUS DIGITAL

Izrada web stranica po mjeri za svakog korisnika naša je misija.

Priča još nastaje 2016. godine kada kao freelanceri počinjemo s radom, a od našeg pokretanja 2022. godine, naša vizija i fokus su isporučiti projekte visoke vrijednosti za naše klijente s naglaskom na komunikaciji i obraćanju pažnje na detalje.

Luxonus Digital smo započeli s jednim fokusom: izgraditi tvrtku koja se može natjecati s velikim IT tvrtkama, a pritom raditi s fleksibilnošću i usmjerenošću na startup tvrtke, male i srednje poduzetnike te obiteljske tvrtke. Mi to nazivamo vrijednostima malog poslovanja s pristupom velikom poslu.

Danas 75 posto našeg poslovanja dolazi od osnovne skupine starih klijenata koji su nam ukazali povjerenje još od 2016. godine: dokaz naše predanosti izgradnji čvrstih, dugoročnih radnih odnosa.

image
NAŠE VJEŠTINE I ZNANJA

Stručnost, disciplina i preciznost!

Luxonus Digital je glavni izvođač i tvrtka za izradu web stranica, SEO optimizaciju i vođenje društvenih mreža s portfeljem projekata diljem Republike Hrvatske i Europe.

Izrada web stranica

100%

SEO optimizacija

100%

Društvene mreže

100%

Fotografiranje nekretnina i apartmana

100%
LUXONUS DIGITAL

Ostajemo u tijeku s najnovijim primjenama i IT tehnologijama

Izrađujemo web stranice te dovršavamo projekte unutar proračuna i vremenskog okvira naših klijenata bez žrtvovanja kvalitete i izrade. Radimo s vama na svim vašim idejama te vas bavještavamo o najnovijim praksama i materijalima koje su potrebne za poboljšanje vašeg poslovanja na internetu.

Izrada
Web Stranica

Izrađujemo web stranice u zadanom roku te prilagođeno željama klijenta.

SEO
Optimizacija

Kako bi rangirali što bolje vašu web stranicu pobrinut će se naš tim SEO stručnjaka.

Društvene
Mreže

Naš tim pobrinut će se da vaše usluge dopru do klijenata na društvenim mrežama.